.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Thursday, February 17, 2011

Semasa aku di belajar di Adelaide.....

Phew.... bagi sesiapa yang bercadang untuk melanjutkan pelajaran ke tempat yang IDEAL, datang lah ke University of Adelaide. South Australia yang beriklim Mediteranean. Berikut pic seeing is believing......pengalaman saya semasa belajar di sana.....
Tangga ini menjadi saksi saya turun naik library...

Sungguh mempersonakan.....

Musim luruh yang segar.... boleh belajar express 8 jam .....


Pemandangan dari jauh..... sungguh indah...tenang dan nyaman

Bahagian depan library

Pertama kali masuk ke dalam ruang ini..... rasa tak cayo den.... nilah ruang membaca library University of Adelaide

Bahagian hadapan mengadap bandar Adelaide
Ini bangunan department saya.....


Saya belajar di Department of Education di bawah Faculty of the Professions

Cheese...cheese..cheese Uzma di pasar Adelaide

Bersama Khairul di Rundall Mall

Sambil belajar sambil ambil  kursus Photoshop sambilan di Marden College..kalau di Msia macam Kolej Komuniti ler


Dirumah sewa.... Uzma dengan bearnya

Uzma dan Salis.... sekarang semua dah besar-besar...di hadapan Women and Children's Hospital

Salis dengan kawan baiknya Chelsea

He he masa jadi student.....bangunan klasik dan antik tetapi
kat dalam canggih manggih oooo

Naik tram dengan anak-anak


Dah duduk Australia... dapat lah bendera free....
bergambar depan rumah sdr Nizam Hasan...

Salis dalam satu temasya di sekolah

Ini semasa crabbing di pantai Adelaide......salah satu aktiviti
musim ketam....dapat 80 ekor dalam 2 jam....
kalau di Msia... maaf cakap lah..... ditepi pantai bukan ketam saja yang tak ade... kulit siput pun dah susah nak jumpa (tapi kalau diapers... confirm ada!)
Strawberry di Adelaide besar-besar

Selain crabbing, summer juga terkenal dengan cherry picking.
Saya sempat memetik strawberry putih... yum yum

Nilah ladang apple. Adelaide adalah pengeluar buah2an dan sayiran bagi Australia
Adelaide antara pengeluar anggur terbesar Australia. Di garage rumah sewa penuh dengan pokok anggur

Proton Australia.... Iniler satu jer pusat jualan dan servis.... camner omputih nak beli

Salis semasa tadika

Uzma semasa spring.... cantik sungguh dan nyaman masa tu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...