.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Thursday, February 24, 2011

Di London bersama celebriti Hollywood !

Beberapa keping lagi pic saya menjelajah London yang baru dijumpai dalam external harddisk.... ada cerita yang boleh kita kongsi bersama...termasuk berjumpa JLo, Johny Depp, Julis Robert.... teruskan melihat pic..

Dari eye of London

Stesen Victoria.... konsep yang diikuti oleh KL Central..... menjadikan KL lebih moden dan selesa

Komuter yang banyak, cekap dan pantas memudahkan pergerakkan di London dan bandar sekitarnya

Lagi komuter...

But Im smart...

Pengembaraan yang merapatkan lagi dua insan...

Masyarakat London suka berkarya...

Istana lama yang terpelihara dengan baik..... 

Lagi istana lama yang tersergam indah di Hampton

Taman yang indah...

Galeri lukisan ada disemua ruang di Istana Hampton

Lukisan didinding

Berperang dan menakluk adalah ciri keegoan masyarakat Barat
dan sehingga kini...dalam bentuk yang berbeza

Taman yang luas.....


Pusat penerangan..... dan kedai cenderamata

Inilah surat kabar yang telah lama terbit di London iaitu Metro London yang sama konsep dengan Metro di Malaysia.
Nak tahu beza keduanya..... kat London free kat Msia kena beli... !

Kat London nak bermanja dalam bas pun tak sapa yang kesah....

Beca ni timbul waktu petang untuk bawa penuntun ke  teater

Macam2 bentuk beca..


London sibuk dengan pejalan kaki.....



Bersama Johny Depp...serius.....
David Teoh pun tak dapat peluang cam ni... he he


Julia Robert pelawa saya duduk dan bergambar.....!!

Yang ini Bollywood ada jugak kat London..
sama2 ensem..

He he.....tahu tempat apa ni? Cari ler sendiri.....


Keretapi bawah tanah London yang sungguh effisien

Ni ler capsule Eye of London

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...