.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

Pertanyaan: zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Friday, May 17, 2019

Tajuk 1396 : ANTARA SEBAB TAK GOT




Aku lepak rumah mertua di KL sebelum ke konti IKIM. Nak bebelkn pasal GOT.

Tentu ada sebab anda diberikan biasanya tempuh 2 tahun utk master dan tempuh 3 tahun utk doctorate level. Sebabnya senang sahaja….
Kerana pengajian anda boleh diabiskan dalam tempuh tersebut. Kan ?


Abis kenapa tak GOT juga ?

Pertama:
Kalau dah asyik tukar tajuk.. then lewatlah nk defend proposal…. lewat mulakan research… sedang pihak lain tak rasa apa2 pun atas kelewatan ini....atau cuba membantu mempercepatkannya..... abis lewatlah jawabnya..

Kedua:
Jika mulakan awalpun…. tapi dapat feed back semuanya lewat… feedback dari SV lewat…. feedback penentuan tarikh defend dan viva lewat.. dpt feedback report lewat.…. abis.. lewatlah jawabnya

Ketiga
Supervisee minta baca artikel tak abis2…. then kena edit proposal xabis2.....SV tak puas hati tak abis2…. Lama2 masa pun abis.....

Abis PG jugak yang salah?

Tak kira... PG sentiasa bersalah... 😨

OT


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...