.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Wednesday, December 21, 2011

KEZUTAN LAGI..... TQ MY STUDENTS EDU5900

Semalam adalah kelas terakhir kursus EDU5900, Research Methodology pelajar Master dan PhD. Kelas diakhiri dgn bengkel SPSS. Kelas berlansung jam 6 - 9 pm. Saya masuk kelas dalam keadaan lapar sebab malas nak kuar makan. 


Tiba2 saya di kezutkan dgn jamuan yang diadakan oleh pelajar EDU5900. Tak sangka, ingatkan kelas masa sekolah rendah atau menengah jer yg ada jamuan2 macam ni..... TQVM to all my students....you are the BEST !!


Inilah wajah2 ceria mereka...... tapi jgn lupa 4hb Jan 2012 final dan 11hb Jan submit proposal..... Gud LUCK !!


Inilah kek EDU5900..... he he cam sambut besday ler pulak !!




Org kuat MOE ni.....

Emmm bulan Mac menimang cahaya mata ke 5... teka yang mana satu?  Mesti baby tu terror SPSS....

Bersemangat semuanya.....

Jejaka yang juga pelajar dan suami mithali.....

Hah.... yang tengah ni dapat baby masa final exam.....nak namakan dgn nama Ahmad Kromogrov atau Siti Smirnov ke?

Sempoinyer SPSS ni...

Adik Rashmanu....?


Jgn main2... ada police officer Dang Wangi dalam kelas EDU5900....

Itu kiranya..... kiranya kita.... biarlah SPSS yang kira ye...

Pic dari belakang...semua tekun dan fokus...

Confirm dua2 yg buat peace ni masih belum berpunya......

Alahai....sukenyer....


Masa jamuan.....inilah tokey kek.... tempahan dibuka sekarang...

Ini bukan AT (Alan Tam) .....tapi OT...maaa

Wusshh dah siap tapau ko!
Apapun..... gud luck to ALL of you.....
yang pic tak ada tu....sabar jer ler....


OT

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...