.

"ANTARA BLOG TERBAIK PENGAJIAN TINGGI DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Thursday, November 25, 2010

Bengkel SPSS - Suka Penyelidikan Suka Statistik !

Bengkel SPSS UPM - 1

Seronok menunjukkan analisis yang berjaya dilakukan
Ni bukan chi square satu hala..... ni dah tak tentu hala....


Ramai2pun tak boleh buat gak !
Apo pulok pos hoc ni? Mu tau tak? Aku tok se jumpo bendo ni!


He...he... mengikut statistik.... gigi kamilah paling cantik di UPM ni !


Punyalah lama aku dok usha ANOVA ni.... apsal tak dapat?


Apsal jawapan dia tak sama dengan aku dapat hah?


Senyum dapat buat ker senyum tak dapat?
Bengkel SPSS UPM - 2

Anda berminat (kat saya?) Sila hantar permohonan untuk di proses dalam SPSS !


Camni punya hipotesis.... dalam hipnosis pun boleh buat daaa.... 


Tiga dara manis.... sedang bermain data... satu tersalah analisis... tinggal lagi dua...dua dara manis....sedang mati kutu.....satu tersalah analisis... tinggal lagi satusatu dara manis....(sambung sendiri la....)


Tunjuk ajar ku Shifu....nanti Datin belanja pot-luck


Mu ni sume mende mu nok klik....Klik hok t-test jer.... 


Nak guna M-W...Wilcoxon...Kendall....atau.....bedal jer lah!




Nak posing dulu...data satupun belum key-in lagi...ishk..iskh

Emmm..... tekun


Aku ingat ni t-test.... rupanya salah.... saja jer nak test kau !

Bengkel Penulisan Cepat Tesis 
Intensif Statistik Inferens dan SPSS di UKM 
Di Bilik Gerbang Minda UKM
Macam ni cepat ler aku tulis tesis
ANOVA...ANCOVA...MANOVA....dan CASANOVA.... hah? 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...