.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Friday, April 22, 2011

HEPI BIRTHDAY SAYANG.......

Minggu ni isteri sambut harijadi...... kami sambut sama2 ditempat dan cara yang tak yah lah nak sebut kat sini, nanti ada budak2 yang baca.... Cuma satu ingatan untuk diri sendiri, betapa isteri yang baik sentiasa meletakkan kesukaan dan kesusahan suami sebagai sebahagian dari kesukaan dan kesusahan dirinya sendiri. Tanda kita sayangkan isteri, apabila melihat dirinya, sejuk mata dan hati.... tenang fikiran. Isteri yang baik akan hulurkan bantuan kerana dia memahami kesusahan dan resah suaminya.


Jagalah hati isteri.....syukur kerana isteri lah yang menjadi pendorong saya meneruskan usaha menulis blog ini. Isteri tidak akan mencemuh suami.... sebaliknya berbincang dari hati ke hati..... Terima kasih sayang....Hepi birthday yang ke......APA?  OK OK abang tak bagi tau....


Sat lagi nak ke Tg Malim....ada bekas student yang nak ajak makan durian......Burpp !!


Frame ini tanda kami sedia bersama...sebagai kawan, kekasih, waktu suka, duka, jaga dan
he he waktu tidur bersama...


Salah satu tanda cinta antara kami....baby NINE


Ni dah lebih.... nak posing le pulak NINE ni
OK...OK... last posing..... ni dah over.....cukup-cukup !


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...