.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Tuesday, April 12, 2011

BUAT PELAJAR EDU5950.....BUKAN INI YANG AKU PINTA......

Malam tadi 12hb April adalah kelas terakhir statistik pelajar Master semester ini. Dalam kelas terakhir diadakan bengkel membuat soal selidik berdasarkan persoalan kajian dan analisis statistik.


Terharu bila pelajar adakan jamuan sebagai tanda terima kasih. Paling terharu bila pelajar mula menghargai statistik dan memahami mengapa mereka perlu mengetahui statistik sebelum membuat kajian. Saya cuma berusaha menyampaikan sebaik mungkin.... segala penat menjadi kepuasan... syukur.... apabila ada diantara mereka yang telah mendapat pujian dalam menyediakan statistik yang baik dalam projek masing-masing...


Nine dan Zuhayr pulak turut sama......

Tekun menyiapkan soal selidik

Bukan mudah nak sediakan soal selidik yang baik.... brainstroming !!

Aik...punyalah lama... baru siap demografi.....guano demo ni ?

Dah berkajang2 kertas.... soal selidik dok siak lagi

Buat pelajarku..... bukan penghargaan atau jamuan yang aku pinta.... teruskan mencari ilmu..... dengan passion.....
Semoga Berjaya... 


Jeng...jeng...jeng.... surprised !! Ada jamuan 

Tanda ingatan bersama pelajar tersayang..... yang jantan malu2.... he he
Terima kasih Ramada..... pencetus jamuan ini
Terima kasih yang bawa kek Secret Recipe....
Nak faham statistik recipe nya adalah terus membaca...dan mencuba.... 

Apapun kuih warisan bonda tetap menjadi favorite......
Yang tengah nak ambil lauk tu senyap waktu makan jer... waktu lain... dia sorang jer bercakap.....Waktu makanpun kalu boleh dia nak bercakap.... tapi takut tersembur le pulak...

OOOO.... Nine pulak jadi perhatian !!

Jangan le rebut2 anak bujang den tu.... nanti ler dia besar dulu....

Yesss... Gotcha !!!

2 comments:

  1. tQ Dr. diatas segalanya, walaupun time 1st class sy expect kira kira dan kiraan tp lebih dari itu yg sy dapat.. tQ 4 everything...
    p/s: akhirnye saya dapat jugak dukung Nine.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. salam dr,
    trima kasih di atas segala tunjuk ajar... masa awal2 klas tension jugak dgn statistik,.. when time goes by, barulah boleh faham statistik biar pun x lah sepenuhnya... trima kasih krn menjadikan statistik subjek yg diminati dgn cara yang sempoi, relax n menarik :)

    -cik sarawak-

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...