.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Saturday, March 19, 2011

Singgah sebentar di Afamosa Water PArk

Hujung minggu ni sungguh sibuk. Saya pergi ke kolej anak saya di Melaka dan singgah sebentar di Afamosa water park. Ini kali kedua saya ke sana. Maybe ada yang belum ke sana lagi membawa keluarga, boleh berkongsi gambaran suasana di water park. Bayaran masuk RM40 ke Water Park sahaja.

Eloklah datang awal pagi, katakan 9 am. Bukan sahaja tak panas, pengunjungpun
belum ramai.....

Ideal untuk kanak2.... selamat dan banyak pilihan....Yang besar2 tu ada tempat khas....
Not bad juga jika bawa keluarga... cuma pemandangan pakaian pengunjung agak
ada yang menjolok mata dan iman...

Kawasan ini sesuai untuk bebudak sambil mak bapak tengok dari jauh jer...

Ada 2 tempat khas untuk kanak2


Redup untuk lepak2.....

Jgn lupa bawa duit..... benda kuning ni pun kena sewa...Jgn bawa makanan
sebab harga tiket termasuk kopun makanan dan minuman

Masa mak ayah dulu mana de benda2 macam ni.....
manda sungai je


Bawa anak yang besar tengokkan baby NINE boleh mak ayah pulak main2 air.....

Persekitarannya pun bersih

Dah penat ZZZZZZ

Lagi pemandangan

Kat luar dah tunggu pony untuk anak2..... tapi naik tak sampai seminit charge RM10....!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...