.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Wednesday, March 23, 2011

BELON PANAS DI PUTRAJAYA

Saya sempat menyaksikan pertunjukkan belon panas di Putrajaya. Saya suka ronda2 di Putrajaya kerana suasana hijau dan bangunan yang cantik..... boleh berbangga ler. Bagi yang duduk jauh di utara, selatan atau mana sahaja yang belum ke Putrajaya..... datanglah terutama waktu pagi weekend..... pasti anda akan terpegun dan terpesona dengan keindahan Putrajaya....

Gambaran belon dinaikkan

Yang ini naik sikit jer..... RM50 sekali naik!

Jika dulu tengok dalam tv jer... now dah dekat singgah le sekejap. Ni le untungnya
duduk dekat2 Putrajaya....
Tengah ronda2 ada pulak yang buat filem.....tak sempat nak jeling sapa hero dan heroin yang naik motor tu....

Belon Star Wars ini jadi perhatian

Berikut adalah beberapa bangunan menarik di Putrajaya.....pic berikut hanya beberapa bangunan utama sahaja........ 










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...