.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Sunday, March 13, 2011

BILA BAKAL GURU MULA MENGAJAR.......

Salah seorang ex-student yang pergi latihan mengajar....
Comelnya cikgu baru kita....bersemangat den nak bolajar ni bro!!

Saya selalu santai bila mengajar tapi agak serius bila mengendalikan kelas pengajaran mikro. Saya tak mahu pelajar pandai mengajar tapi tak faham konsep atau faham konsep tapi tak tahu mengajar. Wpun serius, saya terima gelagat pelajar2 yang baru nak timba pengalaman.... sebab saya dulupun seperti mereka!!
TEACHER IS LIKE NOKIA...CONNECTING PEOPLE !
TEACHER IS LIKE NIKE....JUST DO IT
TEACHER IS LIKE PEPSI... ASK FOR MORE !
TEACHER IS LIKE TECHNICIAN....SEMUA BOLEH!
TEACHER IS ALL ROUNDER.... SEMUA ADA !
TEACHER IS LIKE.... (dah abis idea....sambung le sendiri !)
OK.. sebelum mula mari kita nyanyi ramai-ramai....
Mengajar jgn baca buku... jeling2 jer bolehlah....
Bila pelajar terlalu serius..... susah ler apa yang cikgu ajar tu...
Dah dapat LCD bertuah, white board tetap berguna juga


 Tunjuk silap mata ler pulak.....dah abis idea ler tu 
Contoh tipikal.... guru dan manila card tak dapat dipisahkan

Demonstrasi hasilkan ramuan awet muda....

Hasilnya....setelah dicuba 3 bulan.....pensyarah awet muda.... he he perasan !!

2 comments:

  1. eh..kat mana nie..=)
    tu suma kawan saya

    ReplyDelete
  2. Boleh discuss.... nak tanya pasal upgrade blog?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...