.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Sunday, March 13, 2011

Hujung minggu .... dan Bengkel Penulisan Cepat Thesis OUM

Saya berada di OUM untuk memberi bengkel yang dimaksudkan, wpun mereka pelajar senior, tapi gigih mempersiapkan diri untuk mebuat research. Selebihnya saya berada dirumah,  bersama di kenik Nine yang dah mula nak merangkak. Berikut pic Nine dan bengkel di OUM...
Klu tak buek cam ni.... tak dapek lah den nak jadi blogger....semua nak berkepit....


Semanis senyumanmu....



Nine mula merangkak..... tolong sepak2kan rumah sekarang ni




He he kena kurung...


Dah pandai duduk..... dan makan bubur


Bengkel Penulisan Cepat Tesis... OUM 13/3/11
Walaupun dah senior tapi masih bersemangat membuat tesis 
Bengkel penulisan cepat tesis di makmal komputer OUM.....kat belakang sekali tu adik Karena dan Ashwara Rai


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...