.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Thursday, June 30, 2011

ADELAIDE AUSTRALIA - WILD LIFE PARK

Hari kedua saya luangkan masa membawa wife dan NINE ke Cleland Wild Life Park. Bagi yang berpeluang belajar di Adelaide, tatapilah gambar berikut.... saya hampir sesat kerana pertama kali menggunakan GPS !!



Bak kata orang...jika tak pegang Kangaroo dan koala bear tak lengkap kunjungan anda ke Australia. Nine nampaknya lebih berani…. dia main2 dengan tikus gergasi le pulak !!


Sebelum itu, kami pergi ke Randall Mall di tengah2 bandar Adelaide. Saya ke sana kerana di sanalah ramai pelajar University Adelaide bersantai. Saya juga ke salah sebuah restoran halal, Swinging Bowl di Randall Mall untuk bertemu rakan lama, sdr Azam, yang membuka restoran tersebut. Tahniah buat Swinging Bowl yang berjaya menyediakan masakan halal dan murah ditengah2 bandar Adelaide.


Randall Mall

Adelaide Arcade

Bersama sdr Azam di Swinging Bowl


Kangaroo minat kat Nine... jarang jumpa 
kangaroo putih... kira macam kangaroo ensem la...
   
Sama tinggi dengan burung EMU ni

Besarnya tikus ... sama besar dengan kucing...
selambe jer NINE main2 dgn tikus ni yg dibiarkan
jinak dgn pelancong....opocot !!


Koala Bear ni makan tidor jer... then posing ... kalu
nak pelok kena bayar pulak.... tapi ko makan
daun jer akhirnya....

Pemandangan di Adelaide yang cantik

GPS ni ler yang tolong carikan jalan... Jika tahu mana nak pergi
jgn guna GPS, nanti dia ikut lain kita pun confused sebab
benda ni pandai ler pulak nak cari shortcut !!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...