.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Wednesday, May 4, 2011

EDU5900 - ADA KEZUTAN LEWAT MALAM !

Malam tadi, 4hb April.... pelajar research method saya menghadapi finl exam. Paling best bila mereka pakat2  membuat KEZUTAN dengan mengadakan jamuan... wpun soalan final power2..... so terasa macam zaman kat sekolah dan hari guru jer... TERIMA KASIH. Tak sangka dah tua2 mcam ni pun masih ada jamuan2.... jarang bebeno pelajar buat jamuan untuk pensyarah hanya kerana mengambil satu paper.


SEKALI LAGI.... TRIMA KASSSIIIHHH... Moga sedikit ilmu dicurah dapat di manfaatkan !!

Inilah coklat istimewa dari my students..... wa cayang lu all...
Terkejut lecturer dapat present selepas final exam....

Coklat yang comel lagi lote
SSSHHH...Selepas exam ini merdeka 5 bulan !!!

Tekun menjawab soalan....

Serius sangat tu....

Banyaknyer makanan.... dah macam kat sekolah he he

Ala... dik2 ni malu2 pulak

Orang kuat jamuan....tudung biru... siap bawak pulut kuning lagi

Bersama cewek dari Jakarta (yg ganteng tudung biru)....satu2nya pelajar international 
Nine (sempat jer dia ni nak menyelit) ucapkan selamat maju jaya pada kakak, abang, uncle dan untie semua.....kalau ada kakak2 yang minat dengan Nine.... sila baca T & C di bawah.... 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...