.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Saturday, May 12, 2012

Bengkel Dewan Budiman UKM 12 dan 13 Mei 2012

Tanggal 12 dan 13 Mei 2012 menempa sejarah. Pertama kali bengkel drotspss diadakan di dewan dan paling terharu bengkel dihadiri peserta dari seluruh negara.... termasuk pelajar dari Australia dan UK...saksikan pic ini... insyaAllah.... videonya akan muncul dalam youtube... tunggu...


Future Brains of Malaysia...
Dewan Budiman UKM 


Saya sertakan 3 komen dari peserta:


Komen orang lama:
Wkshop yg berbaloi dgn investment - RM n Time. W/pun according to Dr. OT that these 2 days adalah dlm sejarah - participants yg ramai berbanding dgn wkshop seblm ini - in my own opinion..... it still work well. Syukur Allah Al-Mighty provide me with this opportunity to attend the workshop.
(Susana Narawi, Lecturer UiTM, Sarawak) 


Komen orang muda:
Banyak tu, bahan2 yg Doc ajar akan jadi tools utk saya gunakan nnt, saya sgt hargai, wlpn dewan tu ramai, saya masih lg mampu ikut semua yg Doc ajar. Class la cara Doc ajar! Patut awal2 lg saya dtg ...
(Mohd Sharil Abdullah)


Komen orang baru:
Bengkel yang sungguh menyeronokkan. Teruja dan gembira sepanjang bengkel. Tak sabar nak register belajar..TQ Dr OT. 
(Cik Khurai Nasir)

Dan... tak kurang dari 10 sesi bergambar asing2 dgn peserta... silalah upload dalam facebook masing2 atau DSG dan tag saya.... nak share gak pic2 kenangan tersebut....


Terima kasih kepada Sdri Alley dan En Mansur yang turut membantu saya... dan bengkel berjalan dengan selesa dengan kemudahan yang lengkap di Dewan Budiman Fakulti Pendidikan UKM. 


Terima kasih kepada salah seorang peserta dari Kuching yang kirim ikan masih terubok Sarawak....dan seorang peserta dari Terengganu sempat membawa keropok leko.... dan juga mendapat Sarawak Cottage dari peserta Sarawak.


Ini adalah bengkel terbuka yang terakhir di Bangi....sehingga selepas raya... sebab bulan June saya akan concentrate dgn research saya pulak....then saya akan ke Perth sebelum puasa... dan raya...


Bengkel 2: 13 Mei 2012
Dari blog drotspss ke bengkel yang mempertemukan kami...

Bakal2 Dr...ceria diakhir bengkel..... semoga konvo nanti membuktikan usaha anda...Tahniah !!


Santai dan sempoi....jgn tension2...

Wajah 1 Malaysia

Menimba pengetahuan tanpa mengira usia

Kawan lama (Zul) yang turut serta...

Soooo gud... 2 peserta (tudung biru dan brown duduk bersebelahan) wakil dari Australia yang tersenyum lebar (jumpa di Perth Jun nanti....)!

Wajah 1 Malaysia lagi....

Bakal-bakal Dr....

Abang2 kita yang turut serta dan peserta dari Sarawak (tudung merah berselendang)

Bengkel 1: 12 Mei 2012

Notebook canggih2....

Sedang menulis LR secara kritis...


Ketahui gap diri dan kuasai teknologi....


Menghasilkan thesis harus menjadi pengalaman yang indah....


Paperless.... kurangkan beban dan tingkatkan effectiveness


Ini hanya segelintir calon PhD dan Master yang berusaha menambah qualiti diri


Menulis thesis telah melalui satu revolusi..


Masa untuk fokus...


Berbeza disiplin dari berbagai faculty...tapi satu tujuan... menghasilkan thesis cepat dan berkualiti


Terima kasih semua..... wpun terasa sgt kerdil dihadapan bakal2 Dr dan sarjana dari pelbagai disiplin... terimalah sedikit ole2 dari saya utk anda terus effective dan efficient dalam penulisan thesis anda...


OT

2 comments:

  1. Wkshop yg berbaloi dgn investment - RM n Time. W/pun according to Dr. OT that these 2 days adalah dlm sejarah - participants yg ramai berbanding dgn wkshop seblm ini - in my own opinion..... it still work well. Syukur Allah Al-Mighty provide me with this opportunity to attend the workshop. (comment by Susana Narawi, participant from Sarawak - UiTM )

    ReplyDelete
  2. Bengkel yang sungguh menyeronokkan. Teruja dan gembira sepanjang bengkel. Tak sabar nak register belajar. (belum register dah sibuk nak berbengkel. ;) TQ Dr OT. Lain kali jumpa lagi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...