.

"ANTARA BLOG TERBAIK PENGAJIAN TINGGI DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Wednesday, October 20, 2010

LAWATAN KE KUALA GANDAH - TAK PERNAH DENGAR PUN?

Internet telah membuka banyak ruang dan peluang mendapatkan maklumat. Semasa search rambang, saya dapati ada satu tempat yang menarik bagi melihat gajah secara in-person.... sambil bawa anak2 jauh dari KL.... Itulah KUALA GANDAH ! Saya percaya, org pahang sendiripun ramai yang tak tahu kewujudan tempat pemuliharaan gajah ini. Saksikan !!


Mandikan anak gajah. Kelihatan Arif, Muhd dan Ali (sembunyi belakang Arif) bagi pulak
kat anak Minah Salleh tu mandikan gajah pulak.


Depan taman Rusa di Kuala Gandah. 


Rusa ni lapar semacam jer. Pantang ada orang mesti mereka datang dekat....Nasib baik rusa tak macam kambing....


Sabar ler.... korang ni dah over....kotor ler baju aku ni !!


Ni anak ular Ananconda.... bapak Anaconda balik bercuti ke Amazon...


Ala... anak Anaconda boleh ler ko senyum.... cuba mak dia ada...


Best gak nyusukan si bear ni....tapi bukan dengan susu ler... dengan madu yang dibeli di TESCO ( he he) dah tu nama dia beruang madu... nak buat camner?


Ni ler Kuala Gandah kalau nak tahu....sebab ramai orang Pahang pun tak tahu... guano mu ! Saya tahupun dari internet ler....


Acara wajib.... naik gajah....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...