.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Saturday, November 26, 2011

Bengkel di Uitm Kelantan

Sempena awal Muharram, saya berkesempatan mengisi bengkel di Uitm Kampus Kota Bharu. Inilah bengkel paling meriah dan sempoi.... sebab semua peserta relax.... wpun bengkel berjalan dari 8.15am hingga 7 pm !!


Terima kasih kepada sdr Zul yang jadi orng kuat membawa saya ke Kota Bharu. Juga terima kasih kepada Prof Madya Ust Zulkarnain Yusof , Timbalan Reaktor Uitm KB...yang memberi kata2 aluan dan semangat kepada peserta...


Malenyo hambo dibawok oleh kawe hambo di Chin Chum.... make steam-boat ala siye.... lepah make... steam sungguh !! Pah tu gi jale2 wakaf Che Yeh... uptown Kota Bharu... he he...


Pic kenangan bengkel.....



Bengkel memang sempoi dan BEST!! Tak terasa masa berlalu... dari pagi sampai gelap.. harap2 cerah masa depan saya nak buat PhD,, berkobar2 ni nak start zero draft.. TQ bagi ilmu yang jarang-jarang orang lain ajar.. (Ruzanifah)
Mek klate ni come2 blako.....

Aluan Pengerusi Majlis.......

Semangat sungguh......menyediakan document map hanya dalam 3 jam....

Saya kagum dengan semangat tidak mengenal usia staff / pelajar UiTM KB menimba ilmu hingga peringkat PhD

Klu lagu ni loh..... mudoh lah kito nok buak LR....


Group Task Session.....membuat outline LR
Abe sebeloh tu relex jer.....

Peserta paling manja.... suko tanyo soale...
Hok ni soale mek yang ko-44.....

Peserta paling ceria - do it right do it once !!


Individual session.....membuat paragraph coherent, consistent, concise dan clear 

Write while you read.... 
Type terus dalam zero draf
biar beribu2 perkataan..... PROGRESS !!
   
Di akhir bengkel...wajah2 yg penuh yakin bakal-bakal Dr.....

Org kuat yang membawa saya ke KB.....

Hok nilah uptown nite market KB....

OT
Renaissanse Hotel
KB

1 comment:

  1. Bengkel Dr OT memang sempoi and BEST!! Tak terasa masa berlalu... dari pagi sampai gelap.. harap2 cerah masa depan saya nak buat PhD.. berkobar-kobar ni nak start zero draft.. TQ Dr bagi ilmu yang jarang orang lain ajar..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...