.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Monday, November 7, 2011

KOLEKSI KOMEN PILIHAN BHG 3

Lepas..hilang tensen bila baca blog Dr & bertambah bersemangat nk buat propsal/tesis yg baik mngikut seperti saranan Dr... =)
By Anonymous on TAJUK 215: GERAMNYA JADI PEMERIKSA TESIS !! on 9/14/11


Dr, Sy setuju dgn tulisan Dr sbb saya adalah salah seorg yg telah "terjerut leher" dek kerana tjuk yg dipilih adalah brdasarkan kehendak SV yg nak leveragekan bidang yg dkaji semasa beliau buat PhD.Sedangkan sy tak ada background knowledge dlm bidang tersebut.Padanlah sy brjln mcm kura2 sj sbb tak ada keterujaan...tp tak baik menyesal dgn prkara yg dah brlalu.Sy yakin ada hikmah di sblik sgl kesukaran itu...(ayat penyedap hati)


Alhamdulillah...trima ksh Dr. Teruskan menulis.Syukur sbb bln Ramadhan yg berkah ini Allah baru prtemukan saya dgn blog ini...Di samping tips2 yg praktikal tak terkecuali sindiran2 tajam yg terkena batang hidung sendiri,membuatkan saya jd lebih "sedar diri" yg selama ini dah jauh hanyut.Blog Dr ini WAJIB dibaca sbg pre-requisite sblm seseorang itu buat decision utk enroll dlm postgraduate program.
By Anonymous on TAJUK 192 - Aku, Literature Review dan Tension on 8/15/11


Tahniah Dr...


Otak Dr OT mmg bergeliga! :)
By Anonymous on Tajuk 109: RASCH ANALYSIS - Idea asas on 8/10/11


TQ Dr., atas perkongsian ini. Pembelajaran sekarang dalam bentuk MAYA, tak kira dimanapun kita boleh berguru. Thanks for sharing dan pasti ilmu yang disampaikan dan dimanfaatkan akan berpanjangan pahalanya, insya Allah...


Anak saya pernah menangis tak puas hati dgn cikgu tadika sbb dia tanya cikgu kenapa kita ada pusat. Cikgu tu marah issh .. bnyk tanya pulak budak ni.. balik rumah tanya mama nasib mama tau jawaban dia he he


Dr OT mmg canggihlah....terkedek-kedek lah sy nak faham Rasch....maklumlah mana dtgnyer logit tu....fuhh..tabekk Dr!!


New here...short..precise n very helpful...i can follow the steps suggested easily but still am interested to join the workshop after raya, hopefully still have the place...i'm lucky to get hold to this blog..tq Doc

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...