.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Monday, November 7, 2011

KOLEKSI KOMEN PILIHAN BHG 2

Salam Dr. Othman. Amatlah best baca coretan dan cara Dr bg "kuliah" kat sini. Sangat santai, kelakar tapi faham. Dr yang terBEST setakat ni yang saya jumpa !! Terima kasih Dr ^^


Saya setuju dgn aneem. saya pun dulu berfikiran gitu. after a year, yes...jgn harapkan sv sangat. kita yang kena pulun dan pulun dan kasi tunjuk pandai sikit dari sv. kalau def leppard kata "Two Steps Behind", kita pulak kena "two steps ahead" dr sv heehe


Banyak je terkena batang hidung entry nih. Tapi saya and the geng yg attend kursus Doc Map tu dah mula berdikit2 menulis tesis dah! :-) -DeLinn


When i first register for phd course, i did expect that my SV would always be there for me..helping and guiding bla..bla..bla...After 1 year, i realise...it's me and my proposal..it's me and my research...mmg betul Doc...now i become more independent...i tulis..i present..SV comment..i buat correction...begitulah seterusnya....:)


Kalau ade button like ni dah lame saye like dr..really like this post!!^^


Salam dr...seronok dan hilang stress bila baca blog dr ni......stress dengan baru nak start buat research proposal....
By Anonymous on TERIMA KASIH ATAS PENGHARGAAN ANDA !!! on 9/22/11


Thank you very much.. senang sikit nak explain dekat orang yang tak ada background stats.. i can qoute you right? =)


Terima kasih banyak-banyak kerana berkongsi ilmu semasa program ini. Abdul Moin Hassan
By Anonymous on BENGKEL PENULISAN DAN LR UITM - MANTOP on 9/18/11


Salam Dr...serius sy seronok & tergelak sorang2 baca post yang nih..sy pn sedang menyiapkan proposal Phd in Biostatistics, baru mendaftar di Upm 22 Ogos 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...