.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Saturday, October 1, 2011

Bengkel Pensyarah Fakulti Islam, UKM

Bengkel di Puri Pujangga UKM bersama pensyarah Fakulti Islam UKM sedikit berbeza dengan bengkel saya yang lepas. Selain dari cara penulisan yang unique, format bibliografi juga berbeza. FI UKM menggunakan sistem footnotes....banyak juga saya sendiri belajar dari perbincangan dengan pensyarah2 muda FI UKM.


Apapun semuanya berjalan dengan baik wpun banyak persoalan yang ditimbulkan. Paling menarik adalah pembincangan LR yang juga agak berbeza dengan disiplin sains sosial yang lain.


Paling best bila dapat bertukar2 fikiran tentang isu semasa... maklumlah semuanya warisatul anbiya.... Semua mereka peramah dan sempoi juga....Kenangan ini diabadikan.....


Pic ana ni macam ustaz-ustaz tak....?


Round table dengan ustaz dan ustazah FI UKM


Ustazah zaman IT.....jangan main2 mereka ni expert2 tau !!


Lunch....


Puri Pujangga tu maksud apa?


Tekun meneliti LR....


Ana fikir macam nilah bina paragraph kalau nak supervise
students enta....


Ana dah dapat idea kritis...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...