.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Tuesday, January 12, 2016

Tajuk 828 - RUOT – Rembau University of Trust (3)



University of Rembau, UoR dah tukar nama bro.. jadi Rembau University of Trust (RUOT)

Pelek? Dulu masa aku mula sebut GOT pun pelek? Now semua terhegeh2 nak GOT. Kitakan selalu tunggu Harvard atau Cambridge buat baru semua nak ikut.... tapi RUOT tak cam tu bro.. kita buat jer

RUOT dijalankan berdasar keyakinan, kepercayaan dan kejujuran utk menimba / menyumbang ilmu dan kemahiran tak kira sains mahupun social sains yang wujud mutually antara pelajar dan RUOT. 




RUOT dijalankan atas dasar membimbing dan menunjuk ajar serta membina asas yang kukuh kepada pelajar sebelum mereka diberi kepercayaan dan keyakinan utk menimba dan menyumbang secara intelektual.

Cakap senanglah bro...

Sapa kata cakap senang…. cer ko cakap aku nak dengar…. yang senang kalau tak bercakap… dok diam atau bercakap dalam hati....

Boleh bagi contoh?

Bagi program siswazah kursus2 berikut disediakn utk membina asas kepada PG sebelum mereka diberi kepercayaan utk menjalankan kajian masing2 dan disesuaikan ikut keperluan jabatan masing2...

- Isu semasa dalam penyelidikan
- Mekanistik penulisan tesis
- Statistik dan aplikasi komputer untuk penyelidikan 
- Analisis data kualitatif dengan aplikasi komputer
- Praktis Penulisan dan Penerbitan Bahan Ilmiah
- Development and validation of instruments
- Praktis IT dan jaringan intelektual

Ko ni kuat berangan lah...

Tulah pasal.... karton Buzz Lightyear dalam Toy Story pun berangan... inikan aku plak...
Apapun motto RUOT sempoi jer - The Most Wanted University !!

OT

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...