.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Wednesday, September 21, 2011

BENGKEL LR DAN DOCUMENT MAP DSG V

Berikut adalah siri ke V bengkel yang agak unik. Bengkel kali ini dihadiri oleh 3 postgraduate obersi - 1 dari Australia dan 2 dari UK... emmm.


Terima kasih kerana bengkel ini telah menambah lagi pengetahuan saya..... melalui discussion jujur dari peserta. Saya akan tambah datu lagi function dalam Doc Map iaitu Cross-reference. Function ini bertujuan membetulkan Table / Figure numbering dalam teks apabila berlaku perubahan pada Table / Figure numbering pada caption.  Bagi yang dah ikut bengkel dan tahu buat caption.... mengapa tidak explore sendiri cross-reference ini....


Berikut adalah gambar yang telah dirakamkan......bagi kenangan yang hadir....setidak2nya bila dah graduate nanti... ada ada kenangan "inilah aku bertungkus lumus dalam bengkel Dr OT nak siapkan LR...."


Syarifah yang gigih membantu....
Bertuah kawan2 si Pah ni....

Cuba sesuatu yang baru.....synthesis matrix....

Jika anda boleh focus 9 am - 4 pm dgn write while u read.... sure progress LR tak ada batasan...

Abang2 ni "semangat" sungguh.... 

Tiada lagi kertas dan pen.... terus taip LR dalam doc. map.

Yang cik akak ni dah 2 kali masuk bengkel..... iskh..iskh....

Jgn tengok teks..... ambil idea dan taip jer....

Masa utk speed-up your writing


Enjoy dalam focus dan serius....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...