.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Monday, January 21, 2013

Bengkel ATLAS.TI di UTEM Melaka

Sebaik sampai jam 8.20 am di UTEM, agak terkejut sebab ramainya Pengawal Keselamatan yang jaga traffic wpun kereta tak banyak.... bagusnyer !! Kampus UTEM boleh tahan besarnya.... sampai saujana mata memandang...

Hari ini selesailah satu lagi bengkel ATLAS.TI dgn tumpuan saya berikan kepada proses OPEN, AXIAL dan SELECTIVE CODING.... dgn berpandukan Research Questions supaya peserta tahu apa yang perlu di code kan....

Nampaknya ATLAS.TI memang sempoi kerana belumpun menjelang pukul 1 pm, peserta dah boleh membina network masing-masing.... saksikan gelagak mereka !!

Moga berjaya

Contoh network yang dihasilkan dlm bengkel


Makmal komputer UTEM yang sgt selesa....

Seronok bila jumpa semula ex-participants bengkel saya

Kali ini saya fokus kepada Research Question dan pemilihan code

Saya memang suka ajar konsep secara simple.... supaya konsep analisis qualitative dan ATLAS.TI dapat dikuasai dahulu... lepas tu pandai2 ler nak mendalaminya..

Yang pakai baju hijau tulah org kuat bengkel..... Sdr Kyrina... yg semua org kenal...

Peserta bengkel sedang siapkan tugasan... "Pengaruh superhero kepada kanak2"

Ini peserta dari Indonesia.... cekap dia ni .. tahnah bapak !!

Bila bapak ni siapkan network SUPERMAN.... semua berkerumun...

Suka bila berjaya buat open, axial dan selective coding.... cayalah...tak ler sesukar berbanding bila baca buku jer...



Jumpa lagi dan selamat berjaya....

OT

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...