.

"ANTARA BLOG TERBAIK DI NATIONAL EDUCATIONAL BLOGGING SUMMIT 2011"


MORE THAN A MILLION HITS !

Statistik

SPSS - STATISTIK PENYELIDIKAN SECARA SANTAI

BENGKEL ANJURAN DR OT:

(1) TULIS TESIS CEPAT & PENGURUSAN ARTIKEL MENDELEY

(2) PENGENALAN ANALISIS DATA KUANTITATIF SPSS

(3) ANALISIS DATA KUALITATIF DGN ATLAS.ti

(4) BENGKEL BINA DAN ANALISIS SOAL SELIDIK

Ingin anjur bengkel ditempat anda? Email ke:

zahinothman@gmail.com



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sila joint dan sign-in. Anda FOLLOWER kehormat drotspss...

Saya klik Follow dan BANGGA menjadi follower drotspss...

Friday, November 9, 2012

Bengkel di I.LEARN Uitm, Shah Alam

Seperti biasa hujan lebat melanda waktu petang. Namun begitu bengkel penulisan pantas diteruskan spt biasa, kali ini bertempat di I.Learn, Uitm Shah Alam. Nak sampai kat makmal ni macam nak pergi island yang dikelilingi gunung ganang..... sesat dua tiga kali !

Wpun dibuat dimakmal komputer yang kecil, namun peserta I.Learn semuanya mempunyai hajat yang besar, termasuk 2 pelajar dari UPM yang sempat menumpang sekaki. Terima kasih kepada Anita yang menguruskan bengkel ini serta semua staff I.Learn, sebab menyediakan kemudahan dan makanan yang tip-top !!

Inilah bengkel pertama saya memperkenalkan KOT cycle. Kedudukan makmal yang bersebelahan masjid memudahkan saya dan peserta soalt Jumaat. Berikut adalah photo kenangan ....


Makmal yang tip top - mana pergi kaum adam?

Tekun menyiapkan z-draft

Menulis pantas, meningkatkan motivasi dan enthusiasm

Ikuti KOT cycle dgn penuh semangat dan concentration

Kerja penulisan yang berjam2 dan berhari2 kini boleh disiapkan dalam beberapa minit dgn doc map  !

Tudung merah belakang tu lah ANITA, dan awek2 ni semua cliques dialah agaknyer !!

Membudayakan persekitaran paperless yang kemas...
sambil penulisan thesis berjalan pantas

Macam2 gadjet besar dan kecik, namun hand bag wajib ada !

Ada peserta yang baru nak kenal Dropbox... syabazz

Blog drotspss tetap menjadi tatapan.... tima kasih...

Pasangan suami isteri yang saling membantu menguji Mendeley.... romantisnyer !


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...